Reviews from MyChef Toko2Go Den Haag

Recent reviews

5.0
Lia
25 September 2022

Heerlijk gegeten! De bestelling stond op tijd klaar. Het eten was al opgewarmd bij het afhalen.Persoonlijk had ik het liever koud meegenomen, maar had dat zelf misschien van tevoren moeten aangeven. Voor herhaling vatbaar!

Helen van Dort
24 September 2022

Goed warm en heerlijk eten!

robert
12 September 2022
Petra
12 September 2022

Wat hebben wij heerlijk gegeten , nadat ik het kort geleden van de bijzondere maaltijd ter ere van 20 jaar Leidschenveen/Ypenburg heb kunnen genieten.Wacht niet met bestellen , dan kan je ook genieten van deze heerlijke maaltijden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabina
4 September 2022

Ik heb hele goede ervaringen met My chef toko to go, maar gisteren liet het echt te wensen over. Groenten die te rauw waren, kartonsmaak van de bakjes, etc. Alleen de pindasaus was de kwaliteit zoals ik verwachtte: smullen. Heel jammer, maar kan een keer gebeuren.

Reaction from MyChef Toko2Go

Wat vervelend Sabina dat je niet zo'n goede ervaring hebt gehad. Jammer dat je het niet dezelfde avond had aangegeven, dan had ik het misschien op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, MyChef Michel

Leegstra
27 August 2022

Was erg lekker heb genoten

Greta
27 August 2022

Het etentje tergelegenheid van het 20 jarig bestaan van Ypenburg/de Bras was geweldig. De organisatie en het eten waren top.

Mariska
27 August 2022

Voor +/- 250 bewoners van Ypenburg een jubileum rijsttafel neerzetten. Fantastisch en het was heerlijk! Veel dank ook voor het team!

Nico
27 August 2022

Rijsttafel 20 jaar ypenburg was super goed en top geregeld.

Walter van Krieken
27 August 2022

Michel en zijn keukenbrigade hebben vrijdag 26 augustus een onvergetelijke Indische rijsttafel gemaakt ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum stadsdeel Ypenburg-Leidschenveen!

Ineke
27 August 2022

Mychef Toko2go organiseerden onze buurt-rijsttafel. Voor wel 250 man. Perfect gedaan en heeerlijk gegeten!

Het was weer lekker als altijd!
27 August 2022

Goed en lekker’

Sonja
26 August 2022

De Buurtrijsttafel voor 20 jaar Vinex was super! Bedankt!!

Petra Kuiper
26 August 2022

Hier krijg je nooit genoeg van!Wat was het lekker.Op de juiste temperatuur en zo veel keus.Ik zeg niet wachten maar bestellen.

Wagenaar
26 August 2022
M. Samuels Brusse
15 August 2022

Op de afgesproken tijd werden de bestelde gerechten bezorgd en we hebben gesmuld van alles! Fijn zo’n lekkere toko in de buurt

Jeroen
13 August 2022

Echt een aanrader! Heerlijke gerechten met verse producten.

K.Borsje
12 August 2022
Olav
5 August 2022

Geheel compleet, op tijd en vooral erg lekker! Wat wil je nog meer? Zeker een aanrader, hopelijk een blijvertje.

robert
4 July 2022
Karin Bakker
3 July 2022

Het was weer heerlijk👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
11 June 2022

Wederom top!

Liliana
28 May 2022

Wij bestellen vaker bij MijChef. Altijd heerlijke gerechten.

Petra
28 May 2022

Het was weer geweldig.Wat is het toch een feest om deze tassen uit te pakken.Zodra je de verpakking open doet Komen de heerlijke geuren je tegemoet.Alles was weer even lekker,warm en de kwaliteit is uitmuntend.

robert
25 May 2022
Atie
14 May 2022

Lekker eten, fijne schone verzorging en vezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Véronique
9 May 2022

Het was weer fantastisch! En dank voor de lekkere extra loempia's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E2
9 May 2022

Het was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veronica
25 April 2022

Mijn bestelling dames my chef was heerlijk, wat het voor mij nog beter zou maken zou zijn dat de nasi of bami er apart in een bakje bij gedaan zou worden,zodat het niet een grote nattige boel is a los je de doos openmaakt. Maar nogmaals het eten is heerlijk

Robert
25 April 2022

Prima eten en authentieke smaken. En lekker dichtbij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van den Akker
16 April 2022

Heerlijk rames maaltijd, verse producten en supersnelle levering!

Wim
9 April 2022

Heerlijk,ruime porties.Snel geleverd.

Sander
4 April 2022

Snelle bezorging en erg lekker gegeten. Veel verschillende gerechten en “eigen” smaken in de rijsttafel omi. Een aanrader.

Maaike
2 April 2022

Snelle service, heerlijk eten en ruime porties

van Hees
28 March 2022

Eten was lekker kruidig Jammer dat de beloofde loempiatjes er niet bij zaten. Wel zou er ook een keuze gemaakt kunnen worden of men witte rijst, gebakken rijst of bami wil hebben Alle 3 is gewoon te veel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from MyChef Toko2Go

Bedankt voor de feedback! 👍🏽 De beloofde gratis portie loempia's werd dit weekend aangeboden bij Rijsttafel Mama Noor en niet bij Omi's rijsttafel. Graag tot een volgende keer 😊

Anoniem
28 March 2022

De nasi rames was echt heel erg lekker en goed pittig. De portie was goed warm en het was ruim voldoende. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Alex
21 March 2022

Erg vers en smaakvol. Duurzame verpakking.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Atie
21 March 2022

Compliment, ik was bijna vergeten hoe lekker het is!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boudewijn Seijn
19 March 2022

Maaltijd was weer heerlijk zoals ik het gewend ben, helaas werd het vrijwel koud geleverd waardoor ik het nog even in de magnetron heb moeten opwarmen.

Nelleke de Jonge-den Boer.
13 March 2022

Weer heerlijk gegeten Michel. Je eten is echt top. Wij zijn al wat ouder en eten daar 2 dagen van. Ik heb dan de vega nasi Rames en mijn gewoon nasi Rames. Gewoon een feestje als het wordt bezorgd. Bedankt, was geweldig.

Petra
28 February 2022

Zoals altijd weer de kwaliteit was weer top.De bezorger was heel beleefd , eten werd heel netjes afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GJvM
26 February 2022

Heerlijk. Prima bezorging. Niets te verbeteren.

Ruben
26 February 2022

De gerechten waren heerlijk van smaak. Maar dit is persoonlijk van mij mag het wel wat hoger op smaak. Maar nogmaals dat is persoonlijk. Maar zeker weten dat wij hier nogmaals gaan bestellen. Producten zijn vers waardoor de gerechten super heerlijk smaakte.

Jacqueline
21 February 2022

We hebben heerlijk gegeten, gevarieerd, pittig. Het vlees wals. We zijn aangenaam verrast! Bedankt voor de heerlijke maaltijd en suc6 met de toko.

N. Bastiaan
6 February 2022

Bestelling keuring bezorgd in afbreekbare verpakking. Heerlijk gegeten dus hier gaan we zeker nog een keer bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karst Overwijk
6 February 2022

Voor de tweede maal heerlijk gegeten. Op tijd en warm geleverd. Niets aan te verbeteren!

Frodo
30 January 2022
Daniëlle
28 January 2022

Het was heerlijk!! Smaakvol, mooie hoeveelheid eten, goede service! Voor herhaling vatbaar!

Nelleke de Jonge-den Boer.
21 January 2022

Geweldig gegeten en goede Indische smaken. Ik had de Rames veggie en mijn man de Rames my chef. Allebei uitstekend verzorgd en vers en heel erg lekker. Aanradertje hoor. Top.

Fleur
9 January 2022

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin Kreuger
7 January 2022

Heerlijk gegeten! Ook mooi dat alles in milieuvriendelijke verpakking is geleverd ipv in plastic bakken. We gaan zeker vaker bestellen!

Babette
3 January 2022

Zeer verzorgd en erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
17 December 2021

Echt Heerlijk eten met authentieke smaak. Goede prijzen. Suggesties: rijst scheiden van de andere gerechten in de rames (miss met een stukje papier?), ander papier want de rijst plakt zo, Rames mild voor kinderen.

van Hees
12 December 2021

positief dat de bakjes van karton zijn maar de inhoud blijf wel plakken aan het papier. Verder hebben we genoeg gegeten en was de kwaliteit goed

GJvM
9 December 2021

Helemaal goed. Erg lekker!

Jason
6 December 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs. Zeker aan te raden!

Jeroen
2 December 2021

Heerlijk eten, ruime hoeveelheden, meer dan genoeg keus en snelle service.

Lee
27 November 2021

Prima service en kwaliteit, eindelijk eten dat echt Indisch is. Netjes verpakt en precies op de afgesproken tijd geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is zeker prima.

Marjo Berghuis
22 November 2021

Goede service, smaak lekker, vriendelijk. Een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helen van Dort
19 November 2021

Heerlijk gegeten. Dacht zit wel een beetje weinig vlees in......maar bleek dat ik per ongeluk veggi had besteld)))) Mijn fout, Volgende keer neem ik wel weer met vlees

Parkrijk
16 November 2021
Chrid
29 October 2021

Helemaal top! Lekker eten, snel gebracht.

Patricia
15 October 2021
Marco
9 October 2021
Germaine Olde Heuvelt
4 October 2021

Super genoten van rijsttafel mana Noor! Goede porties! Zelfs nog wat over voor de lunch...

Marjo Berghuis
27 September 2021

Was nog lekker warm, heerlijke smaken echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vandana
25 September 2021

Heerlijk gegeten! Michel is gastvrij en vriendelijk. We gaan zeker terug!

Natasja
19 September 2021

Waar voor je geld! Heerlijk eten en ruime porties.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hilda
19 September 2021

Heerlijk gegeten, was mooi op tijd klaar, aardige mensen! En lekker dichtbij!