Beoordelingen van MyChef Toko2Go Den Haag

Recente recensies

5.0
Lia
25 september 2022

Heerlijk gegeten! De bestelling stond op tijd klaar. Het eten was al opgewarmd bij het afhalen.Persoonlijk had ik het liever koud meegenomen, maar had dat zelf misschien van tevoren moeten aangeven. Voor herhaling vatbaar!

Helen van Dort
24 september 2022

Goed warm en heerlijk eten!

robert
12 september 2022
Petra
12 september 2022

Wat hebben wij heerlijk gegeten , nadat ik het kort geleden van de bijzondere maaltijd ter ere van 20 jaar Leidschenveen/Ypenburg heb kunnen genieten.Wacht niet met bestellen , dan kan je ook genieten van deze heerlijke maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabina
4 september 2022

Ik heb hele goede ervaringen met My chef toko to go, maar gisteren liet het echt te wensen over. Groenten die te rauw waren, kartonsmaak van de bakjes, etc. Alleen de pindasaus was de kwaliteit zoals ik verwachtte: smullen. Heel jammer, maar kan een keer gebeuren.

Reactie van MyChef Toko2Go

Wat vervelend Sabina dat je niet zo'n goede ervaring hebt gehad. Jammer dat je het niet dezelfde avond had aangegeven, dan had ik het misschien op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, MyChef Michel

Leegstra
27 augustus 2022

Was erg lekker heb genoten

Greta
27 augustus 2022

Het etentje tergelegenheid van het 20 jarig bestaan van Ypenburg/de Bras was geweldig. De organisatie en het eten waren top.

Mariska
27 augustus 2022

Voor +/- 250 bewoners van Ypenburg een jubileum rijsttafel neerzetten. Fantastisch en het was heerlijk! Veel dank ook voor het team!

Nico
27 augustus 2022

Rijsttafel 20 jaar ypenburg was super goed en top geregeld.

Walter van Krieken
27 augustus 2022

Michel en zijn keukenbrigade hebben vrijdag 26 augustus een onvergetelijke Indische rijsttafel gemaakt ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum stadsdeel Ypenburg-Leidschenveen!

Ineke
27 augustus 2022

Mychef Toko2go organiseerden onze buurt-rijsttafel. Voor wel 250 man. Perfect gedaan en heeerlijk gegeten!

Het was weer lekker als altijd!
27 augustus 2022

Goed en lekker’

Sonja
26 augustus 2022

De Buurtrijsttafel voor 20 jaar Vinex was super! Bedankt!!

Petra Kuiper
26 augustus 2022

Hier krijg je nooit genoeg van!Wat was het lekker.Op de juiste temperatuur en zo veel keus.Ik zeg niet wachten maar bestellen.

Wagenaar
26 augustus 2022
M. Samuels Brusse
15 augustus 2022

Op de afgesproken tijd werden de bestelde gerechten bezorgd en we hebben gesmuld van alles! Fijn zo’n lekkere toko in de buurt

Jeroen
13 augustus 2022

Echt een aanrader! Heerlijke gerechten met verse producten.

K.Borsje
12 augustus 2022
Olav
5 augustus 2022

Geheel compleet, op tijd en vooral erg lekker! Wat wil je nog meer? Zeker een aanrader, hopelijk een blijvertje.

robert
4 juli 2022
Karin Bakker
3 juli 2022

Het was weer heerlijk👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
11 juni 2022

Wederom top!

Liliana
28 mei 2022

Wij bestellen vaker bij MijChef. Altijd heerlijke gerechten.

Petra
28 mei 2022

Het was weer geweldig.Wat is het toch een feest om deze tassen uit te pakken.Zodra je de verpakking open doet Komen de heerlijke geuren je tegemoet.Alles was weer even lekker,warm en de kwaliteit is uitmuntend.

robert
25 mei 2022
Atie
14 mei 2022

Lekker eten, fijne schone verzorging en vezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Véronique
9 mei 2022

Het was weer fantastisch! En dank voor de lekkere extra loempia's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E2
9 mei 2022

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronica
25 april 2022

Mijn bestelling dames my chef was heerlijk, wat het voor mij nog beter zou maken zou zijn dat de nasi of bami er apart in een bakje bij gedaan zou worden,zodat het niet een grote nattige boel is a los je de doos openmaakt. Maar nogmaals het eten is heerlijk

Robert
25 april 2022

Prima eten en authentieke smaken. En lekker dichtbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van den Akker
16 april 2022

Heerlijk rames maaltijd, verse producten en supersnelle levering!

Wim
9 april 2022

Heerlijk,ruime porties.Snel geleverd.

Sander
4 april 2022

Snelle bezorging en erg lekker gegeten. Veel verschillende gerechten en “eigen” smaken in de rijsttafel omi. Een aanrader.

Maaike
2 april 2022

Snelle service, heerlijk eten en ruime porties

van Hees
28 maart 2022

Eten was lekker kruidig Jammer dat de beloofde loempiatjes er niet bij zaten. Wel zou er ook een keuze gemaakt kunnen worden of men witte rijst, gebakken rijst of bami wil hebben Alle 3 is gewoon te veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van MyChef Toko2Go

Bedankt voor de feedback! 👍🏽 De beloofde gratis portie loempia's werd dit weekend aangeboden bij Rijsttafel Mama Noor en niet bij Omi's rijsttafel. Graag tot een volgende keer 😊

Anoniem
28 maart 2022

De nasi rames was echt heel erg lekker en goed pittig. De portie was goed warm en het was ruim voldoende. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Alex
21 maart 2022

Erg vers en smaakvol. Duurzame verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Atie
21 maart 2022

Compliment, ik was bijna vergeten hoe lekker het is!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boudewijn Seijn
19 maart 2022

Maaltijd was weer heerlijk zoals ik het gewend ben, helaas werd het vrijwel koud geleverd waardoor ik het nog even in de magnetron heb moeten opwarmen.

Nelleke de Jonge-den Boer.
13 maart 2022

Weer heerlijk gegeten Michel. Je eten is echt top. Wij zijn al wat ouder en eten daar 2 dagen van. Ik heb dan de vega nasi Rames en mijn gewoon nasi Rames. Gewoon een feestje als het wordt bezorgd. Bedankt, was geweldig.

Petra
28 februari 2022

Zoals altijd weer de kwaliteit was weer top.De bezorger was heel beleefd , eten werd heel netjes afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJvM
26 februari 2022

Heerlijk. Prima bezorging. Niets te verbeteren.

Ruben
26 februari 2022

De gerechten waren heerlijk van smaak. Maar dit is persoonlijk van mij mag het wel wat hoger op smaak. Maar nogmaals dat is persoonlijk. Maar zeker weten dat wij hier nogmaals gaan bestellen. Producten zijn vers waardoor de gerechten super heerlijk smaakte.

Jacqueline
21 februari 2022

We hebben heerlijk gegeten, gevarieerd, pittig. Het vlees wals. We zijn aangenaam verrast! Bedankt voor de heerlijke maaltijd en suc6 met de toko.

N. Bastiaan
6 februari 2022

Bestelling keuring bezorgd in afbreekbare verpakking. Heerlijk gegeten dus hier gaan we zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karst Overwijk
6 februari 2022

Voor de tweede maal heerlijk gegeten. Op tijd en warm geleverd. Niets aan te verbeteren!

Frodo
30 januari 2022
Daniëlle
28 januari 2022

Het was heerlijk!! Smaakvol, mooie hoeveelheid eten, goede service! Voor herhaling vatbaar!

Nelleke de Jonge-den Boer.
21 januari 2022

Geweldig gegeten en goede Indische smaken. Ik had de Rames veggie en mijn man de Rames my chef. Allebei uitstekend verzorgd en vers en heel erg lekker. Aanradertje hoor. Top.

Fleur
9 januari 2022

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin Kreuger
7 januari 2022

Heerlijk gegeten! Ook mooi dat alles in milieuvriendelijke verpakking is geleverd ipv in plastic bakken. We gaan zeker vaker bestellen!

Babette
3 januari 2022

Zeer verzorgd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
17 december 2021

Echt Heerlijk eten met authentieke smaak. Goede prijzen. Suggesties: rijst scheiden van de andere gerechten in de rames (miss met een stukje papier?), ander papier want de rijst plakt zo, Rames mild voor kinderen.

van Hees
12 december 2021

positief dat de bakjes van karton zijn maar de inhoud blijf wel plakken aan het papier. Verder hebben we genoeg gegeten en was de kwaliteit goed

GJvM
9 december 2021

Helemaal goed. Erg lekker!

Jason
6 december 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs. Zeker aan te raden!

Jeroen
2 december 2021

Heerlijk eten, ruime hoeveelheden, meer dan genoeg keus en snelle service.

Lee
27 november 2021

Prima service en kwaliteit, eindelijk eten dat echt Indisch is. Netjes verpakt en precies op de afgesproken tijd geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is zeker prima.

Marjo Berghuis
22 november 2021

Goede service, smaak lekker, vriendelijk. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helen van Dort
19 november 2021

Heerlijk gegeten. Dacht zit wel een beetje weinig vlees in......maar bleek dat ik per ongeluk veggi had besteld)))) Mijn fout, Volgende keer neem ik wel weer met vlees

Parkrijk
16 november 2021
Chrid
29 oktober 2021

Helemaal top! Lekker eten, snel gebracht.

Patricia
15 oktober 2021
Marco
9 oktober 2021
Germaine Olde Heuvelt
4 oktober 2021

Super genoten van rijsttafel mana Noor! Goede porties! Zelfs nog wat over voor de lunch...

Marjo Berghuis
27 september 2021

Was nog lekker warm, heerlijke smaken echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vandana
25 september 2021

Heerlijk gegeten! Michel is gastvrij en vriendelijk. We gaan zeker terug!

Natasja
19 september 2021

Waar voor je geld! Heerlijk eten en ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilda
19 september 2021

Heerlijk gegeten, was mooi op tijd klaar, aardige mensen! En lekker dichtbij!